Ziehier onze lekkere verse gerechten, puur en met passie bereid. Wij passen geregeld onze kaart aan aan de markt.
Vaste kaart - Voorgerechten
Vissoep
smaakvolle vissoep uit de Noordzee met rouille en croûtons
€ 16.00
Asperges met vinaigrette
met hardgekookt eitje en friszure vinaigrette
€ 22.00
Asperges mousseline
met smeuïge mousselinesaus
€ 22.00
Asperges met gerookte zalm
met mousselinesaus en Schotse gerookte zalm
€ 25.00
Asperges op Vlaamse wijze
met hardgekookt eitje en geklaarde boter
€ 22.00
Gerookte zalm
Schotse gerookte zalm, handgesneden, met ui, peterselie en toast
€ 18.00
Gebakken langoustine
met zomerse gazpacho en lente-ui
€ 21.00
Zalm belle-vue
met tuinkruidenmayonaise, tomaat en komkommer
€ 19.00
Trio van eendenlever
bereid op 3 verschillende wijzen
€ 25.00
Vitello tonnato
gebraden kalfsfilet met tonijnmayonaise en kappertjes
€ 20.00
Halve kreeft
lentebereiding met guacamole, tomaat en koriander
€ 40.00
Vaste kaart - Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'meunière'
verse noordzeetong, gebakken met huisgemaakte frietjes en een frisse sla
€ 39.00
Gebakken kabeljauwsfilet
met saffraanrisotto op z'n Spaans
€ 36.00
Bouillabaisse
uit de Noordzee, rouille, croûtons en gemalen kaas
€ 34.00
Filet pur
gebakken filet pur met béarnaise, huisbereide frietjes en salade
€ 37.00
Tarbot, bereiding naar smaak
gebakken of gepocheerd, met dijonaise, mousseline of béarnaise saus
€ 54.00
Paling in't groen
op grootmoeders wijze, op basis van kruiden uit onze tuin
€ 35.00
Gestoomde zalmfilet
met waterkerssoepje, lentegroenten en natuuraardappelen
€ 34.00
Geroosterde halve kreeft
in lookboter met sjalot, kerstomaatjes en rijst
€ 40.00
Fricassee van halve kreeft
in een romige saus met groentenbrunoise en rijst
€ 40.00
Vaste kaart - Desserts
Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus en verse slagroom
€ 11.00
Sorbet
assortiment van huisbereide sorbets
€ 10.00
Coupe colonel
citroensorbet, vodka
€ 13.00
Chocolademoelleux
€ 13.00
Gewonnen brood
gewonnen brood van kramiek met vanille-ijs
€ 14.00
Café glacé
smeuïg mokka-ijs met een scheutje Grand Marnier en opgeklopte room
€ 11.00
Crème brulée
rijke vanillecrème met knapperig gekarameliseerd korstje
€ 11.00
Kaasbordje
assortiment van rauwmelkse Franse en Belgische kazen
€ 15.00
Aardbeiencreatie
fris aardbeidessert van de chef
€ 13.00