Ontdek onze lekkere verse gerechten, puur en met passie bereid. Wij passen regelmatig onze kaart aan aan de markt.
Suggesties
Nobashi garnalen
gefrituurd, met currymayonnaise
€ 22.00
Noors vissersbordje
Gerookte zalm, heilbot, makreel, paling, rillette van zalm en mousse van schelvis
€ 25.00
Rog met kappertjes
Met gemengde sla en aardappelpuree
€ 36.00
Gebakken rode poon
Met risotto en butternutpompoen
€ 35.00
Gestoomde kabeljauw bréval
In een romig sausje met champignons en stukjes tomaat, aardappelpuree
€ 37.00
Vaste kaart - Voorgerechten
Huisbereide garnaalkroketten
met gefrituurde peterselie en citroen
€ 24.00
Vissoep uit de Noordzee
geserveerd met rouille en croûtons
€ 18.50
Kreeftenbisque
met armagnac
€ 20.00
Gerookte zalm
Schotse gerookte zalm, handgesneden, met uitjes, peterselie en toast
€ 21.00
Fines de Claires n° 3
Per stuk
€ 3.50
Zeeuwse platte oesters 00000
Per stuk
€ 4.50
Trio van eendenlever
bereid op 3 verschillende wijzen
€ 25.00
Flan van victoriabaars
met rivierkreeftjes en een kreeftensausje
€ 21.00
Vaste kaart - Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'meunière'
verse noordzeetong, gebakken met huisgemaakte frietjes en een frisse sla
€ 43.00
Hertenfilet
Met pepersaus, boschampignons en knolselderpuree
€ 42.00
Bouillabaisse
uit de Noordzee, rouille, croûtons en gemalen kaas
€ 36.00
Halve kreeft 'belle-vue'
met salade, tomaat en hardgekookt ei
€ 42.00
Fricassee van halve kreeft
in een romige saus met groentenbrunoise en rijst
€ 42.00
Filet pur
gebakken filet pur met béarnaise, huisbereide frietjes en salade
€ 41.00
Fazant (voor 2 personen)
Fine champagne of op Brabantse wijze, geserveerd met kroketjes
€ 80.00
Hazenrug (voor 2 personen)
Pepersaus, appeltje met veenbessen en kroketjes
€ 84.00
Vaste kaart - Desserts
Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus en verse slagroom
€ 13.00
Sorbet
assortiment van huisbereide sorbets
€ 12.00
Coupe colonel
citroensorbet, vodka
€ 14.00
Gewonnen brood
gewonnen brood van kramiek met vanille-ijs
€ 15.00
Café glacé
smeuïg mokka-ijs met een scheutje Grand Marnier en opgeklopte room
€ 13.00
Crème brulée
rijke vanillecrème met knapperig gekarameliseerd korstje
€ 13.00
Chocolademoelleux
met vers gedraaid vanille-ijs
€ 14.00
Kaasbordje
assortiment van rauwmelkse Franse en Belgische kazen
€ 16.00
Citroencreatie
fris citroendessert van de chef
€ 14.00
Chocolademousse
met krieken, gepocheerd in kriek van Boon
€ 13.00