Ziehier onze lekkere verse gerechten, puur en met passie bereid. Wij passen geregeld onze kaart aan aan de markt.
Suggesties
Nobashi garnalen
gefrituurd, met een currymayonnaise
€ 20.00
Sashimi van roodbaars
met sesam, soya en zeespaghetti
€ 18.00
Roodpootpatrijs
met appeltjes in de oven, veenbessen en aardappelkroketten
€ 38.00
Gebraden wilde eend
met herfstgarnituur
€ 39.00
Tarbot, bereiding naar smaak
Gebakken of gepocheerd, met dijonaise,mousseline of béarnaise saus
€ 54.00
Vaste kaart - Voorgerechten
Huisbereide garnaalkroketten
met gefrituurde peterselie en citroen
€ 24.00
Vissoep uit de Noordzee
Geserveerd met rouille en croûtons
€ 17.00
Trio van zalm
Rillette, gemarineerd met rode biet en in quiche met prei
€ 23.00
Kreeftenbisque
Romige kreeftensoep met armagnac
€ 19.00
Trio van eendenlever
bereid op 3 verschillende wijzen
€ 25.00
Salade van halve kreeft
Gemengde sla,tomaat, hardgekookt ei en dragon
€ 42.00
Vaste kaart - Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'meunière'
verse noordzeetong, gebakken met huisgemaakte frietjes en een frisse sla
€ 41.00
Gebakken kabeljauwhaas
Met langoustines, zeegroenten en bouillon van langoustines
€ 38.00
Bouillabaisse
uit de Noordzee, rouille, croûtons en gemalen kaas
€ 35.00
Gebakken heek
Met witloof in farobier en gebakken aardappelen
€ 34.00
Filet pur
gebakken filet pur met béarnaise, huisbereide frietjes en salade
€ 39.00
Rogbalotin in currysaus
Risotto, kokososemulsie en groentenjulienne
€ 34.00
Geroosterde halve kreeft
in lookboter met sjalot, kerstomaatjes en rijst
€ 42.00
Fricassee van halve kreeft
in een romige saus met groentenbrunoise en rijst
€ 42.00
Vaste kaart - Desserts
Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus en verse slagroom
€ 11.00
Sorbet
assortiment van huisbereide sorbets
€ 11.00
Coupe colonel
citroensorbet, vodka
€ 14.00
Gewonnen brood
gewonnen brood van kramiek met vanille-ijs
€ 14.00
Café glacé
smeuïg mokka-ijs met een scheutje Grand Marnier en opgeklopte room
€ 11.00
Crème brulée
rijke vanillecrème met knapperig gekarameliseerd korstje
€ 11.00
Chocolademoelleux
Met vers gedraaid vanille-ijs
€ 13.00
Kaasbordje
assortiment van rauwmelkse Franse en Belgische kazen
€ 16.00
Citroencreatie
fris citroendessert van de chef
€ 13.00
Chocolademousse
Met krieken, gepocheerd in kriek van Boon
€ 12.00