Ontdek onze lekkere verse gerechten, puur en met passie bereid. Wij passen regelmatig onze kaart aan aan de markt.
Suggesties
Huisbereide wildpastei
met rauwkost en knolselderremoulade
€ 17.00
Noors vissersbordje
Gerookte zalm, heilbot, makreel, paling, rillette van zalm en mousse van schelvis
€ 25.00
Choucroute met noordzeevis
Zuurkool met verschillende vissoorten en puree
€ 36.00
Gebakken rode poon
Met risotto en butternutpompoen
€ 34.00
Hazencivet
op grootmoeders wijze, appeltje met veenbessen
€ 33.00
Vaste kaart - Voorgerechten
Huisbereide garnaalkroketten
met gefrituurde peterselie en citroen
€ 24.00
Vissoep uit de Noordzee
geserveerd met rouille en croûtons
€ 17.00
Fines de Claires n° 3
per stuk
€ 3.50
Zeeuwse platte oesters 00000
per stuk
€ 4.50
Kreeftenbisque
romige kreeftensoep met armagnac
€ 19.00
Gebakken sint-jacobsnoten
met crème van bloemkool
€ 23.00
Gerookte zalm
Schotse gerookte zalm, handgesneden, met uitjes, peterselie en toast
€ 19.00
Salade van halve kreeft
Gemengde sla,tomaat, hardgekookt ei en dragon
€ 42.00
Trio van eendenlever
bereid op 3 verschillende wijzen
€ 25.00
Vaste kaart - Hoofdgerechten
Gebakken zeetong 'meunière'
verse noordzeetong, gebakken met huisgemaakte frietjes en een frisse sla
€ 41.00
Bouillabaisse
uit de Noordzee, rouille, croûtons en gemalen kaas
€ 35.00
Hertenfilet
met pepersaus, boschampignons en knolselderpuree
€ 38.00
Filet pur
gebakken filet pur met béarnaise, huisbereide frietjes en salade
€ 39.00
Hazenrug (voor 2 personen)
pepersaus, appeltje met veenbessen en kroketjes
€ 82.00
Fazant (voor 2 personen)
fine champagne of op Brabantse wijze, geserveerd met kroketjes
€ 76.00
Geroosterde halve kreeft
in lookboter met sjalot, kerstomaatjes en rijst
€ 42.00
Fricassee van halve kreeft
in een romige saus met groentenbrunoise en rijst
€ 42.00
Vaste kaart - Desserts
Dame blanche
versgedraaid vanille-ijs met chocoladesaus en verse slagroom
€ 11.00
Sorbet
assortiment van huisbereide sorbets
€ 11.00
Coupe colonel
citroensorbet, vodka
€ 14.00
Gewonnen brood
gewonnen brood van kramiek met vanille-ijs
€ 14.00
Café glacé
smeuïg mokka-ijs met een scheutje Grand Marnier en opgeklopte room
€ 11.00
Crème brulée
rijke vanillecrème met knapperig gekarameliseerd korstje
€ 11.00
Chocolademoelleux
met vers gedraaid vanille-ijs
€ 13.00
Kaasbordje
assortiment van rauwmelkse Franse en Belgische kazen
€ 16.00
Citroencreatie
fris citroendessert van de chef
€ 13.00
Chocolademousse
met krieken, gepocheerd in kriek van Boon
€ 12.00