Overslaan en naar de inhoud gaan

Over het restaurant

Dineren en lunchen bij Restaurant De Kaai gaat om beleven, delen en proeven.

Bij ons geen vis op filet. Smaakvolle koppen en graten verwerken we tot nieuwe producten: soepen en fonds.  Altijd bedrijvig, altijd vernieuwend. Samen verkleinen we de afvalberg en vergroten je smaakpalet.

Kom de zilte zeelucht opsnuiven. Kies voor traditie, exclusiviteit en eenvoud op je bord. Het Belgische culinaire geheugen proef je in hartje Halle.

Over Christian

Christian Devreker, chef-kok van De Kaai, is een man van zeven zeeën. Inspiratie en ervaring deed hij op in topzaken als Oud Sluis, Sea Grill, La Maison Du Boeuf en Mirabelle (Beaver Creek, Colorado). Nadien ging hij aan de slag in verschillende klasserestaurants. In de familiezaak La Belle Maraîchère werd hij tussen de vispotten grootgebracht.

Christian maakte zijn dromen waar en startte zijn eigen zaak aan de Suikerkaai in Halle. Hier verdiept hij zich sinds 2014 in de wondere wereld van de visspecialiteiten. Zijn filosofie: genieten van kop tot graat. Bij Christian gaat zelfs het neusje van de vis niet verloren.

"We kopen de juiste, kwaliteitsvolle producten en bereiden ze op de juiste manier. Alleen zo bekom je een lekker resultaat."

Je weet wat je eet

Dineren en lunchen bij Restaurant De Kaai gaat om beleven, delen en proeven. Elk gerecht vertelt een verhaal. We koken met respect voor de herkomst van onze producten. Je weet wat je eet in De Kaai.

Om je te verrassen met de smakelijkste bekende én onbekende vissoorten, werken we samen met kleinschalige, lokale kustvissers. Zij zetten net als wij kwaliteit bovenaan de menukaart. Zo schotelen we je elke dag het fijnste van het fijnste voor.

Christian De Vreker - Restaurant De Kaai